Прахоуловители за амортисьори за Skoda ROOMSTER

Прахоуловители за амортисьори за Skoda ROOMSTER (5J) 03/2006 г. до 05/2015 г. ван

Прахоуловители за амортисьори за Skoda ROOMSTER Praktik (5J) 03/2007 г. до 05/2015 г. кутия