Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB

Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB (3U4) 12/2001 г. до 03/2008 г. седан

Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB (3T4) 03/2008 г. до 05/2015 г. хетчбек

Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB комби (3T5) 10/2009 г. до 05/2015 г. комби

Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB (3V3) 03/2015 г. до сега г. хетчбек

Прахоуловители за амортисьори за Skoda SUPERB комби (3V5) 03/2015 г. до сега г. комби