Заден спирачен апарат за Jaguar XK

Заден спирачен апарат за Jaguar XK 8 купе (QEV) 03/1996 г. до 07/2005 г. купе

Заден спирачен апарат за Jaguar XK 8 Convertible (QDV) 03/1996 г. до 07/2005 г. кабриолет

Заден спирачен апарат за Jaguar XK купе (QQ6_, _J43_) 03/2006 г. до 07/2014 г. купе

Заден спирачен апарат за Jaguar XK кабриолет (QQ6_, _J43_) 03/2006 г. до 07/2014 г. кабриолет